BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pastel - Candy look per te luajtur me ngjyrat!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Buzqeshje Pastel - Candy look per te luajtur me ngjyrat!

Mesazh nga LePuRuShJa 10/4/2012, 16:07

Pastel - Candy look per te luajtur me ngjyrat! Images

Ngjyrat e hapura dhe tonalitet candy jane shume ne mode ne kete periudhe,duke qene hije ngjyrash shume te bukura, shpesh jane te veshtira per tu perdorur dhe per te realizuar nje make-up te sofistikuar,per fate te keq ekziston rreziku te realizosh nje look te vjeter stili. Per te realzuar nje candy make-up shume glamour eshte shume e rendesishme zgjedhja e ngjyrave, ngjyra lejla dhe ajo gjelbert jane ngjyra perfekte per vajzat me lekure mediterrane, kurse lejlaja e celet dhe ajo bojqielli jane ideale per nje lekure ngjyre te zbardhur. Eshte e rendesishme qe kur perdoren keto ngjyra te kesh nje fytyre perfekte, prandaj mbuloni me kujdes rrethat e zinj poshte syve dhe shenja qe mund te keni ne fytyre. Kur realizohet nje grim i syve me ngjyra te celura eshte e rendesishme te zgjedhesh nje ose maksimumi dy ngjyra per syte. Mos harroni ti jepni nje theksim shikimit duke nxire qerpiket dhe duke perdorur penelin. Si perfundim, kujtohuni gjithmone te mos ekzagjeroni. /ikub/

Ora ėshtė 15/11/2024, 08:21