Ndonėse kaluan vetėm TRI ditė nga vdekja e mbretit tė popit, mes njerėzve po edhe medieve po zihen komplote se si ai ėshtė ende gjallė. Kjo nuk ėshtė aq e ēuditshme apo e pazakontė, sa ėshtė ajo se ēka njerėzit janė nė gjendje tė trillojnė dhe besojnė.
Ndoshta teoria mė e sėmurė ėshtė ajo me tė cilėn pohohet se Michael nuk ka vdekur, por nga spitali e ka marrė as mė pak as mė shumė se Elvis Prisley i cili drejtonte njė UFO. Pasi qė Elvis mori Michael, ata tė dy shkuan nė drejtim tė panjohur. Kėtė teori e publikoi ekskluzivisht portali satirik, The Spoof gazetari i tė cilit thotė se njerėzit qė ishin tė mbledhur rreth spitalit pohojnė se qartė e kanė parė njė objekt fluturak, e njėri prej tyre i cili u prezantua si Festus Crtank pohonte se atė e drejtonte Elvis.
Ndonėse UFO teoria udhėheq, janė paraqitur edh disa mėnyra interesante qė pėrshkruajnė se ku dhe ēfarė bėnė mbreti i popit. Njė adhuruese e Jackson, Elisa Chan ėshtė e bindur se e ka parė Michael nė portin ajror nė Los Angeles. Ajo pohon se ai u drejtua nė vendlindjen e tij, Gary nė Indiana dhe nga aty do tė vazhdojė pėr nė Grenlandė ku do tė jetė me eskimezėt. Njė prej teorive po pohojnė se ai ėshtė shėndosh e gjallė u publikua menjėherė pas lajmit pėr vdekjen e tij. I punėsuari nė spitalin ku e pranuan Jackson, UCLA, pohon se e ka parė Michael tė veshur si motėr medicinale duke ikur nga dalja e pasme e spitalit. Sipas versionit tė tij ai vendosi tė shkonte nė Karaibe me emrin Thomas Di Loco.
Megjithatė sado qė kėto teori duken ekstravagante, mė e ēmendura ėshtė ajo ku thuhet se Michael nuk e inskenoi vdekjen po jetėn e tij.
No Comment.