E qeshura ėshtė unike pėr ēdo individ. Mėnyrė sesi ju e shprehni gėzimin ėshtė njė tregues i fuqishėm i personalitetit tuaj. Ju keni njė tė qeshur unike dhe infektuese: e qeshura juaj ėshtė e dallueshme nga ajo e njerėzve qė ju rrethon? Ky dallim mund tė shihet si njė dėshirė pėr tu dukur dhe rėnė nė sy. Megjithatė, nė qoftė se e qeshura juaj ėshtė e natyrshme, ju jeni njė personi shoqėrueshėm dhe i kėndshėm. Ju keni njė nėnqeshje tė lehtė dhe tė kontrolluar: me dorėn para gojės dhe sytė e rrudhura, kjo buzėqeshje tradhton njė person tė trembur i cili dėshiron tė duket mirė nė sytė e tė tjerėve. Ju keni njė tė qeshur me zhurmė: nėse ju qeshni me zė tė lartė atėherė ky veprim tregon njė nevojė tė theksuar pėr tu dėgjuar dhe admiruar nga tė tjerėt. E qeshura juaj i ngjan njė fishkėllime: kur ju qeshni lėshoni njė tingull sikur e mbani tė qeshurėn nė fyt. Kjo ėshtė rezultat i shtrembėrimit si pasojė e diskrecionit nė fushėn profesionale. Ju sforcoheni pėr tė qeshur: ju buzėqeshni mė tingull gojė por tiparet e fytyrės nuk lėvizin, mbeten neutrale. Kjo sugjeron se e qeshura ėshtė njė formė detyrimi ose edukate, ose pėr tė tėrhequr vėmendjen. /ikub/
2 posters
E qeshura ėshtė njė mėnyrė pėr tė zbuluar personalitetin tuaj!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Natalie- ♥ Stafi Moderues ♥
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 01/01/2012
Nr i postimeve : 9459
Pikėt : 17716
Votat : 68
Titulli Preferuar : If you can't be kind, than be quiet.
Ju keni njė tė qeshur unike dhe infektuese: e qeshura juaj ėshtė e dallueshme nga ajo e njerėzve qė ju rrethon? Ky dallim mund tė shihet si njė dėshirė pėr tu dukur dhe rėnė nė sy. Megjithatė, nė qoftė se e qeshura juaj ėshtė e natyrshme, ju jeni njė personi shoqėrueshėm dhe i kėndshėm.
Kjo jam une e shoqerueshme.. ;)
Kjo jam une e shoqerueshme.. ;)