nga LePuRuShJa 11/4/2013, 19:09
Nėse do tė mundesha tė jetoja edhe njė herė jetėn time, herėn tjetėr do tė kėrkoja tė bėja mė shumė gabime. Nuk do tė kėrkoja tė isha kaq e pėrsosur. Do tė pushoja mė shumė. S'do t'ua vija kaq shumė veshin gjėrave. Do tė isha mė barrakat nga sa kam qenė nė kėtė udhėtim. Njoh shumė pak gjėra tė cilat do t'i merrja seriozisht. Do tė isha mė kokė shkretė. Do tė pėrballoja mė shumė rreziqe, do tė bėja mė shumė udhėtime, do t'u ngjitesha mė shumė maleve, do tė notoja nė mė shumė lumenj, do tė vėshtroja mė shumė perėndime dielli, do tė shkoja nė mė shumė vende ku nuk kam qenė kurrė. Do tė haja mė shumė akullore dhe mė pak fasule. Do tė kisha mė shumė probleme tė vėrteta e mė pak probleme imagjinare. Shikoni, unė isha njėra prej atyre qė jetonin me maninė pėr t`i paraprirė sė keqes, bėja jetė tė matur dhe tė arsyeshme, ēdo orė dhe ēdo ditė. Oh, kam pasur ēastet e mia tė ēmendurisė, dhe po tė mė duhej tė rifilloja nga e para, do tė dėshiroja tė kem mė shumė prej kėtyre momenteve. Madje do tė kėrkoja tė mos kisha gjė tjetėr veē kėtyre ēasteve tė bukura... Isha njė nga ato - vazhdon plaka - qė nuk shkojnė nė asnjė vend pa termometrin me vete, pa barsėn e ujit tė ngrohtė, pa pardesynė, madje edhe pa parashutėn. Po tė filloja pėrsėri nga e para do tė udhėtoja mė me pak bagazhe. Po tė mė duhej tė nisja nga e para, do tė filloja tė ecja zbathur qė nga fillimi i pranverės deri nė vjeshtėn e vonė. Do tė bėja mė shumė xhiro nė tė gjitha llojet e lojėrave pėr fėmijė... Do tė soditja mė shumė perėndimet e diellit dhe do tė luaja mė shumė me fėmijėt, po ta rijetoja jetėn time pėrsėri! Por nuk e kam kėtė mundėsi.