BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anjeza Maja: Kėtė “Maratonė” ia kam kushtuar publikut

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

13092010

Buzqeshje Anjeza Maja: Kėtė “Maratonė” ia kam kushtuar publikut

Mesazh nga LePuRuShJa

Anjeza Maja: Kėtė “Maratonė” ia kam kushtuar publikut  Anjeza10

Gazetarja dhe redaktorja pėrgjegjėse e emisionit “Opinion” nė Tv Klan kėtė herė e ka prezantuar e vetme edicionin e pestė tė “Maratonės dhe kėngės popullore qytetare”. Koncertet e kėtij sezoni, ndryshe nga herėt e tjera kanė shėnuar njė numėr edhe mė tė madh spektatori dhe kjo sipas Anjezės ka ardhur falė organizimit shumė tė mirė tė Tv Klan dhe nėpėrmjet bashkėpunimit tė saj me Bashkitė e qyteteve tė ndryshme. “Maratona” kėtė vit, pėrveē televizionit Klan ėshtė transmetuar edhe nė TVSH-ė. “Tė prezantuarit vetėm nė kėtė “Maratonė” tė gjatė kėngėsh ka qenė diēka ndryshe, pasi kam patur mundėsinė qė t’i pėrkushtohesha mė shumė publikut, sesa partnerit, Drini Zeqo”, thotė Anjeza, e cila mė tej shton se njė eveniment i tillė muzikor pėr nga atmosfera qė transmeton nuk ka tė krahasuar me tė tjerė. Njė javė mė parė studiot e Tv Klan kanė pėrfunduar regjistrimin e koncerteve tė “Maratonės sė kėngės popullore e qytetare” nė mė shumė se 15 qytete tė rėndėsishme shqiptare, por dhe jashtė saj si, Tetovė dhe Strugė. Momentalisht Anjeza Maja ėshtė e angazhuar me sezonin i ri televiziv tė emisionit “Opinion”, nė pozicionin e redaktores pėrgjegjėse. Game Over
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:06