nga Vizitor 29/8/2013, 07:35
Ka edhe mė keq
Hyn babai nė dhomėn e vajzės sė tij, ajo nuk ėshtė, ndėrsa mbi krevat njė letėr. Menjėherė nisin ti shkojnė nėpėr mend gjėrat mė tė kėqija. Merr letrėn dhe e hap:
I dashur baba,
Mė vjen keq qė ju njoftoj nė kėtė mėnyrė se jam larguar nga shtėpia me tė dashurin tim. Mė nė fund e gjeta dashurinė! Vetėm sikur ta shihnit ēfarė tatuazhi tė ėmbėl qė ka dhe sa i egėr duket mbi motoēikletėn e tij. Dhe jo vetėm kaq...
Mė nė fund jam shtatzėnė, i dashuri mė thotė se do tė jemi tė lumtur nė shatorin e tij buzė malit dhe dėshiron tė kemi shumė fėmijė. Kam zbuluar po ashtu se marihuana nuk ėshtė e dėmshme, prandaj kemi vendosur qė ta mbjellim nė mal qė pėr ēdo rast tė kemi nėse na mbaron kokaina dhe ekstazisi.
Nga ana tjetėr, shpresoj qė shkenca tė gjejė sa mė shpejtė ilaēin kundėr AIDS-it qė tė mė shėrohet i dashuri, sepse e meriton. Babi, nuk dua tė shqetėsohesh pėr mua, tash kam 16 vjet dhe kujdesem pėr vete, nė fund tė fundit, i dashuri im ėshtė 50 vjeē dhe ka pėrvojė jetėsore, nga pesė martesat e mėparshme ka 11 fėmijė. Ai mė jep kėshilla tė shumta pėr tė marrė vendime, si p.sh. kur vendosa ta ndėrroj fenė.
Shpresoj tė tė takoj sė shpejti qė ti njohėsh nipėrit dhe mbesat tua.
P.S. Po bėj shaka, kam shkuar te shoqja.
Vetėm desha tė tė tregoj se ka gjėra shumė mė tė tmerrshme sesa notat e kėqija qė i kam marr nė gjysmė vjetor e qė do ti gjesh nė vitrinė.
Tė dua!
Vetėvrasja
Shkon njė plakė te doktori me thikėn tė ngulur nė gjunjė.
- Pse e keni bėrė kėtė? pyet mjeku.
- Desha tė bėj vetėvrasje.
- E pse e keni ngulur thikėn nė gjunjė?
- Po mua mė kanė thėnė se zemra ėshtė dy gishta nėn gjiunj...
Nė chat
- Tung, zemėr, ēka po bėn?
- Asgjė, e ti?
- Ja, po flas me vajzėn mė tė bukur nė FB...
- Hah, flm...
- Por nuk po ma kthen, e thash hajt tė flas me ty...